Özel Çerkezköy İrmet Hastanesi, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltı programında konuşan Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Türker, ‘’Medya bir ülkenin can damarıdır, nefes borusudur. Gazeteciliğin temelinde tarafsızlık ve bağımsızlık yatar.” Dedi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Halkla İlişkiler Sorumluları büyük bir jest yapmış oldu. Yapılan kahvaltıda Basının Türkiye’deki yeri ile Türkiye’de basının önemi ve değeri konuşulurken, bir yandan hoş bir sohbet ile farklı gazetelerin basın mensupları buluşmuş oldu.

“MEDYA BİR ÜLKENİN CAN DAMARIDIR”

24 Temmuz Pazartesi sabahı saat 09:30’da yapılan kahvaltıda konuşan İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Türker, ‘’Medya bir ülkenin can damarıdır, nefes borusudur. Gazeteciliğin temelinde tarafsızlık ve bağımsızlık yatar. Ancak bir takım güçlerin eline geçmiş bir medya toplumu yanlış yönlendirebilir, bu nedenle hepimiz özgür, tarafsız ve güçlü bir medya için mücadele etmeliyiz. Sizin de bizimle birçok benzer yönünüz var, haberin de hastalık gibi saati belli olmuyor. Soğuğu sıcağı, karı kışı belli olmuyor. Uyku uyumadığımız gecelerimiz çok oluyor. Bu nedenle burada davetimize icabet eden tüm gazetecilerin Basın Bayramı’nı kutluyorum ve katılımlarından dolayı buradaki tüm gazetecilere teşekkür ediyorum.’’ diyerek bu hafta boyunca tüm basın mensuplarına ücretsiz check-up yapılacağının da müjdesini verdi.