Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail TÜRKER geçtiğimiz günlerde Ankara ziyareti gerçekleştirerek Genel Başkan Devlet BAHÇELİ ile istişarede bulundu.

Ankara dönüşü yazılı basın açıklamasında bulunan TÜRKER ‘’Şu anda ülkemiz her şeye gebedir. Türkiye’miz ölümcül bir sürecin, kanlı bir döngünün, şiddetli bir çatışmanın tam merkezindedir. Bölücü terör örgütünün kahpe ve kalleş saldırıları tüm barbarlığıyla, tüm vahşiliğiyle devam etmektedir. Dökülen şehit kanlarının nerede duracağı, açılan kin ve nefret kuyularının ne zaman kapanacağı belirsizdir.

“TÜRK MİLLETİ YOĞUN SALDIRI ALTINDA”

Türkiye Cumhuriyeti sırat köprüsündedir. Türk milleti çok yoğun saldırı ve suikast altındadır. Milli vicdan isyan ve infial halindedir. Dayanacak hal, bekleyecek ve sabredecek takat kalmamıştır. Ülkemiz ilan edilmemiş yas ve matemi yaşamaktadır. Türk milleti diken üstündedir. Bu menfur saldırılardan sonra öncelikli beklentimiz, teröristler ile işbirlikçilerinin bir an önce ele geçirilmesi ve muhtemel yeni terör saldırılarını önlemek için gerekli tedbirlerin devlet tarafından acilen alınmasıdır.

Ne acıdır ki Ülkemiz bu buhranlı dönemlerini yaşarken hükümet ve yetkililer Köprü Açılısında kimileri de Sünnet Şöleni peşindedir. Gelişen olaylarla alakalı hiçbir açıklama yapmayan Yetkili Merciler, Belediye Başkanları, bulunduğu partiyi temsil eden İlçe Başkanları ne zaman ülke gündemiyle ilgilenir hale geleceklerdir.

İstanbul’da gülüp Cizre’de sahte gözyaşları dökenler pısırıklıklarını ve korkaklıklarını bir kere daha ispatlamışlardır.  Türkiye’nin devlet olma hak ve vakarına leke sürdüren kim varsa, yetki ve sorumluluğu her ne ise mutlaka ve derhal işine son verilmelidir. Terörle mücadelede yürekli, milli, atılgan, kararlı ve donanımlı kadrolar gecikmeksizin göreve getirilmelidir.

“NEDEN MAL VARLIĞINA EL KONULMUYOR?”

Ülkemiz çok yüksek ve eşi benzeri nadiren görülmüş bir hıyanet çemberinin ortasındadır. Şu bir gerçektir ki, bölgesel gelişmeler kapsamında görevini hakkıyla yapması gereken istihbarat mekanizması sahadan topladığı bilgi ve bulguları tam ve zamanında güvenlik unsurlarına ulaştırmakla mesuldür. Tersi durumda atıl halde kalan istihbarat Türkiye’nin kuyusunu kazanların ekmeğine yağ sürecektir. Terörle etkili bir şekilde mücadele gereklerinin yerine getirilmemesi, tarihin ve Türk milletinin affetmeyeceği bir gaflet, dalalet ve ihanet olacaktır. Kaldı ki bu ihanet adres ve muhataplarını çoktan bulmuştur. Bir gecede 70 bin FETÖ destekçisini tutuklayanlar bir avuç vatan hainini tespit edemedi mi ? PKK ya yardım eden yataklık yapanlar tespit edilip neden mal varlığına el konulmuyor?

Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’yi böldürmemeye, milli birliğimizin temellerine dinamit konulmasını önlemeye ve büyük Türk milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlayacak şartları hazırlamaya kararlıdır ve buna da muktedirdir. Tüm gelişmeler göstermiştir ki, Türkiye sınırlarından ve içerden kaynaklanan çok ciddi bir tehdidin altındadır. Milliyetçi Hareket Partisi,  bölücü örgüt merkezli kabul edilemez hadiseleri titizlikle izlemekte ve hükümeti milletimizin lehine ve menfaatine uygun davranmaya davet etmektedir.

“SALDIRILARI LANETLİYOR VE NEFRETLE KINIYORUM”

Bu son olaylar milletimizin ciğerini dağlamış, yürekleri yangın yerine çevirmiştir. Ocaklara ateş düşmüş ve analar ağıtlarla evlatlarının bayrağa sarılı naaşlarını kucaklamışlardır. Hain saldırılarını tırmandıran etnik bölücü terör, meşum niyetlerine ulaşmak için son kozlarını oynamaya başlamış ve var olan tüm iğrenç imkânlarını harekete geçirmiştir. Bu kapsamda Türkiye, düşmanlık boyutundaki alçak eylemlerin odağı ve hedefi haline gelmiştir. Bu hadiseler yaşanırken farkı işler peşinde olan Yetkilileri göreve davet ediyor, insanlık artığı bölücü canilerin bu hunhar saldırısını lanetleniyor ve nefretle kınıyorum.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet; acılı ailelerine ve büyük milletimize sabır ve başsağlığı diliyor, yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum ‘’ dedi.