Kapaklı Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun canlandırıldığı tiyatro oyunu sahnelendi.

Gösteriye Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakkı Açıkgöz ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel başta olmak üzere, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç, Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Yabacı, MHP Tekirdağ İl Yöneticileri Çağlar Bütün ve Serkan Açıkgöz, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Hakan Değirmenci, Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, MHP İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Kapaklı Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, Geçmiş Dönem Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan ve Korhan Ogan, Geçmiş Dönem Çorlu Ülkü Ocakları Başkanı Saral Sarıalioğlu, CHP Kapaklı İlçe Yönetimi, AKP Kapaklı İlçe Yönetimi, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri, Dernek Başkanları ve birçok ülkücü ile birlikte aileler katılım sağladı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan programa ilgi yoğun olurken, Programları dolayısıyla programa katılamayan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un mesajları okunarak teşekkür edildi.

OKUNAN ŞİİRLERLE SALON COÇTU

Programın sunumunu Kapaklı Ülkü Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı Şener Sümbül üstlenirken, Kuran Tilaveti ile başlayan program, Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz ve Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun’un konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından Kapaklı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ferhat Doğan, Sosyal Medya Birim Temsilcisi Berati Özçakır ve Ortaöğretim Birim Başkanı Mert Kırmacı okudukları şiirler ile dinleyenleri coşturdu.

HEP BİRLİKTE ÜLKÜCÜ YEMİNİ ETTİLER

Şiirlerin ardından Ege Üniversitesinde PKK yandaşları tarafından öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını ve yaşadığı zorlukları ele alan tiyatro gösterisi start aldı. Salonu adeta etkisi altına alan tiyatro gösterisini izleyenler göz yaşlarına hakim olamadı. Tiyatronun ardından Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun salondakiler ile birlikte Ülkücü Yemini etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yeminin ardından katılımcılara teşekkür eden Coşkun ‘’Bu tiyatro gösterisinin hazırlanmasında ve senaryonun yazılmasında emeği geçen MHP Tekirdağ İl Yöneticimiz Çağlar Bütün ve Kapaklı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcımız Ferhat Doğan’a, maddi külfeti üstlenen başta Alcan Gayrimenkul, Sancaktar Yapı ve Duran Emlak başta olmak üzere bütün sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Tiyatro gösterisinde rol alarak bizleri gururlandıran Kapaklı Ülkü Ocakları Teşkilatlandırma Birim Başkanımız Ferdi Doğan’a, Ar-ge Birim Başkanımız Ramazan Ursavaş’a, Sosyal Faaliyetler Birim Başkanımız Tuğrulhan Akdemir’e, Bahçelievler Mahallesi Birim Başkanımız Rafet Önder’e, Neferlerimiz Burak Serbest, Eren Yılmaz, Furkan Durdağı, Gökay Ergin, Gökmen Yıldırım, Güray Yıldız, Hüseyin Can Deniz, Hüseyin Maden, Onur Özsoy, Sadık Yiğit, Selçuk Gündüz ve Serkan Güvercin’e tek tek teşekkür ederim. Buraya kadar gelip değerli vakitlerini ayıran bütün misafirlerimize  teşekkür ederim. Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin ruhu şad mekanı cennet olsun. Başka bir etkinliğimizde görüşmek ümidiyle Alemlerin Rabbi olan Allah'a emanet olun’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Program, protokol ve misafirlerin tiyatro ekibi ile birlikte fotoğraf çekinmesi ile son buldu.