Çorlu İlçesi’nde Kore Mahallesi Olarak Bilinen Hıdırağa Mahallesine Kardeşi ve Arkadaşlarıyla Birlikte Uyuşturucu Almaya Gittiği İddia Edilen Serhat Kulaksızoğlu, Uyuşturucu Satıcısı Tarafından Vurularak Hayatını Kaybetti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İlçemizde Kardeşi M. Kulaksızoğlu ile birlikte oto ve halı yıkama işi yaptığı öğrenilen Serhat Kulaksızoğlu’nun arkadaşları Ahmet U., Selçuk G. ile birlikte uyuşturucu satın almak için Çorlu’ya gittiği iddia edildi. Edinilen bilgilere göre Serhat Kulaksızoğlu, Çorlu Hıdırağa mahallesinde uyuşturucu satıcısının kendisine polis olması ihtimaline karşın kimlik sorması ve aralarında bu yüzden çıkan tartışma sonucunda alnından vurularak öldürüldü.

Kardeşi ve arkadaşları tarafından otomobille Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kulaksızoğlu hastanede hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Serhat Kulaksızoğlu’nun kardeşi M. Kulaksızoğlu, arkadaşları Ahmet U. ve Selçuk G.’nin ifadesini alan Polis ekipleri henüz kimliği tespit edilemeyen uyuşturucu satısını yakalamak için çalışma başlatırken, Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor.