Uzunhacı Mahallesinde Yıllardır Devam Eden Şampiyonluk Duvarı Süsleme Geleneği Bu Yılda Devam Etti.

Köy meydanında bulunan duvarı her yıl süper ligde şampiyon olan takımın renkleri ve armalarıyla süsleyen Uzunhacı mahallesi sakinleri, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyon olmasıyla birlikte duvarı siyah beyaz renklere boyadılar.

Bir yıl boyunca şampiyon olan takımın renkleri ve armasıyla süslenen duvar, başka bir takımın şampiyon olması halinde şampiyon olan takımın renkleri ve armalarıyla süsleniyor.

Futbola olan ilgileriyle dikkat çeken Uzunhacı mahallesi sakinleri, mahallede en fazla Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylerken, uzun yıllardır mahallede Fairplay ve dostluk göstergesi olarak duvar süslemesinin yapıldığını ifade ettiler.

Meydanda bulunan Sergen Yalçın Kırathanesi'de ilginç hikayesiyle dikkat çekiyor. Sergen Yalçın hayranı olan Erhan Gürel tarafından işletilen Kırathanede Amatör lig, Türkiye ligleri ve Avrupa liglerinde mücadele eden takımların atkıları süslenmiş durumda.

uzunhaci-mahallesi-kapakli-sampiyonluk-duvari uzunhaci-mahallesi-kapakli-sampiyonluk-duvari1 uzunhaci-mahallesi-kapakli-sampiyonluk-duvari2 uzunhaci-mahallesi-kapakli-sampiyonluk-duvari3 uzunhaci-mahallesi-kapakli-sampiyonluk-duvari4