Kapaklı Çevre Yolundaki Çalışmalar Son Aşamaya Geldi. Fakat Vatandaşlar Mevcut Haliyle Açılacak Olan Yolun Ciddi Kazalara Neden Olacağını Belirterek Yol Açılmadan Önce Yetkililerden Çözüm Bekliyor.

Vatandaşlar Sürekli Kazaların Meydana Geldiği Yıldızkent Kavşağının Bu Haliyle Açılması Halinde, Ciddi Boyutta Ölümlü Kazaların Olmasından Korkuyor.

Kapaklı Yıldızkent Kavşağı Yeni Açılacak Olan Yeni Çevre Yolu Bağlantısıyla Birlikte 10 Tane Yolun Birleştiği Bir Kavşak Haline Gelecek. Bugüne Kadar Onlarca Kazanın Meydana Geldiği Ve Bu Kazalardan Birçoğunun Da Ölümlü Kazalar Olduğunu Belirten Vatandaşlar, “Yolun Bu Şekilde Hizmete Açılacağı Söyleniyor, Fakat Bu Oldukça Tehlikeli. Bugüne Kadar Yıldızkent Kavşağında Onlarca Kaza Oldu. Bu Şekilde Bu Yolun Hizmete Açılacak Olması Kapaklı İçin Bir Felaket Demektir.

Daha Geçtiğimiz Günlerde 2 Tane Yaşlı Vatandaşımız Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışırken Araç Altında Kaldı. Bunlardan Bir Tanesi Hayatını Kaybederken, Diğeri Hala Tedavi Görüyor. Çevre Yolunun Açılmasıyla Birlikte Yayalar İçin Yıldızkent Kavşağı Oldukça Tehlikeli Bir Durum Haline Gelecek. Yetkililerin Daha Fazla Can Kaybı Yaşanmadan Gerekli Tedbirleri Almalarını İstiyoruz. Kapaklı’da Bir Şeylerin Yapılması İçin İlla Birilerinin Canımı Yanması Lazım?” Diyor.