Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda düzenlediği öğle yemeğinde Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan gazetecilerle buluştu.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Yılmaz, basın engelinin kalkışının yıldönümünde tüm gazetecilere yayın hayatında başarılarının devamını diledi.

BASIN ŞEHİTLERİNİ DE UNUTMADI

Yılmaz basının önemini şu sözlerle ifade etti, ‘’Her türlü zor şartlarda mesleklerini yapan, toplumdaki çok renkliliği ve fikir özgürlüğünün gelişmesine önemli katkı yapan anlayışla çalışan basın mensuplarımız; demokratik toplumların en önemli güvencesinden biridir ve her türlü takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyor, görevlerini yaparken, yaşamını yitiren tüm basın mensuplarını rahmet ve minnetle anıyorum’’ diye devam ederek basın şehidi tüm gazetecileri de yad etmeyi unutmadı.

ALBAYRAK’A GAZETECİLERİN İSTEĞİNİ İLETTİ

Yılmaz, yaptığı konuşmadan sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir telefon görüşmesi yaptı. Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan gazetecilerin Başkan Albayrak’a Çerkezköy ve Kapaklı’yı birlikte gezme davetini iletti.