Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü, bayrama sayılı günler kala ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve ayakkabı dağıtan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü, bayram öncesi çocuklara sürpriz hediyelerle erken bayram yaşattı.

‘’ÇOCUKLARIMIZI VE AİLELERİNİ DEŞİFRE ETMEDİK’’

Yaptıkları büyük jesti de gizli tutmayı yeğleyen Kulüp Başkanı Musa Kavlak, ‘’Kurban Bayramı öncesi çocuklarımızın yüzünü güldürebilmek amacıyla, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, sponsorlarımızın katkılarıyla giyim yardımında bulunmaya çalıştık. Bir gömlek veyahut tişört, bir pantolon ve bir çift ayakkabı şeklinde hediye etmeye gayret gösterdiğimiz bu kampanyamızda çocuklarımızı ve ailelerini deşifre etmeden kendilerine ulaştırmaya dikkat ettik.’’ dedi.

‘’MÜMKÜN OLAN HER ALANDA GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ’’

Ayrıca Kulüp olarak sadece spor değil her alanda gençlerin yanında olduğunu belirten Kavlak şu sözlerde bulundu; ‘’Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü olarak mümkün olduğunca her alanda, yarınımızın temellerini oluşturan çocuklarımıza ve gençlerimize kendi çapımızda katkılar sunmaya devam edeceğiz. Bu gayretlerimize katkı sağlayan duyarlı hemşehrilerimize ve sponsorlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Çocukların ve ailelerinin yüzlerinde oluşan her bir tebessümün esas müsebbipleri onlardır. Kulüp olarak hemşehrilerimizle ve duyarlı tüm halkımızla elele vererek sosyal hayata ve toplumsal birlikteliğe ve mutluluklara katkı sağlamaya çalışacağız. Gülen çocuklar, tebessüm eden aileler sağlıklı toplumu oluşturacaklardır.’’