Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı ile birlikte Kapaklı Vezirköprülüler Derneği’ni Ziyaret Etti.

Ziyarette 16 Nisan Referandumunu değerlendiren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “ Hemşerilerimiz her şeyin farkında ve inşallah Kapaklı ve Tekirdağ’dan gelecek çok güçlü “evet” destekleriyle, ülkemiz 17 Nisan sabahında yeni bir sisteme, aydınlık bir Türkiye’ye uyanacaktır.” Dedi.

“ÜLKEMİZ CİDDİ BİR SINAVDAN GEÇECEK”

Misafirlerine ziyaretleri için teşekkür eden Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, 16 Nisan’da ülkemizin ciddi bir sınavdan geçeceğini söyledi. Tüm seçimlerin bir demokrasi şöleni olduğunu ifade eden Çil, “16 Nisan’da hep birlikte Cumhurbaşkanlığı sistemini oylayacağız. Yapılacak olan bu referandumun ülkemizin birliğine ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Ülkemiz için hayırlısı olsun.” Diye konuştu.

“BİZ ÜLKEDE İSTİKRAR İSTİYORUZ”

Dernek Başkanı Adem Çil’in ardından söz alan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, misafirperverlikleri için başkan çil ve yönetimine teşekkür ederek sözü Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e bıraktı.

‘Bu topraklar üzerinde hesapları olanlar hala oyunlar kurmaya çalışıyor’ diye konuşan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Ama bir gerçek var. Bu millet 15 Temmuz akşamı birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi. Bunu hep beraber yaşadık. Bu ülke üzerinde kimse hesap yapmasın. Kimse bizim geleceğimize yön çizmesin. Bu ülkenin geleceğini bu millet belirler. Biz ülkede istikrar istiyoruz, Biz ülkede 94 yılda 65 tane hükümet görmek istemiyoruz. Buna Amerika en büyük örnektir. 200 yıllık tarihinde 45 tane başkan görmüşler, biz 94 yıllık tarihimizde 65 tane hükümet görmüşüz. Bu ülke 25 günlük başbakanlar görmüş. Bu ülkede istikrar yok demek. “ dedi.

“BÜYÜMEYİ HIZLANDIRACAK BİR SİSTEM”

Ziyarette konuşan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Milletimizin takdirine sunduğumuz yeni sistemin özünde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığın birleştirilerek, güçlü, etkin, hızlı ve sorumlu bir yürütme oluşturuluyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin daha güçlü bir Türkiye için, hızlı ve etkin bir yönetim, ekonomik kalkınma, refah ve büyüme adımlarını hızlandıracak bir sistem olacaktır.” Dedi.

“ÜLKEMİZ AYDINLIK BİR TÜRKİYE’YE UYANACAK”

Yel, “AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak, hafta içi, hafta sonu mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde, görüştüğümüz vatandaşların süreci nasıl izlediklerine, ülkemizde olup bitenleri gördüklerine ve şer odaklarının oyunlarını çok iyi bildiklerine şahitlik ediyoruz. Hemşerilerimiz her şeyin farkında ve inşallah Kapaklı ve Tekirdağ’dan gelecek çok güçlü “evet” destekleriyle, ülkemiz 17 Nisan sabahında yeni bir sisteme, aydınlık bir Türkiye’ye uyanacaktır.” Dedi.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve beraberindekiler, daha sonra Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, Kapaklı Samsunlular Derneği ve Kapaklı Samsun Havzalılar Derneğini ziyaret ettiler.