Üst Yapı Boru, Altyapı Boru, Drenaj Boru ve Ek Parçaları ile bölgeye hizmet veren ZM Mekanik, Bayi yöneticilerini Yalı Restaurant’ta Düzenlenen Kahvaltıda Ağırladı.

Kahvaltı programına ZM Mekanik’in sahibi Mızrap Dede, Zm Mekanik Müdürü Murat Salimoğlu, Mega Dekor Selahattin Er, Erbuz İnşaat Erol Buz, Enes İnşaat Bilal Acar,  Sema Mühendislik Nuri Özgür, Arslan mühendislik Yusuf Tut, Tez mühendislik Suudin Tez, Murat Salimoğlu,  Ünmak Makine Recep Selvi, Türkoğlu Vana Suat Akın, Ecostar Brülör satış müdürü Behlül Çil, Sanica Isı bölge müdürü İhsan Güner, Turkuaz Seramik A.Ş. Bölge müdürleri Bülent Türkyılmaz, Tolga Erdivan, Hastek Mühendislik Yakup Sakallı, Kardeşler Mekanik Attilla Gür, Feha Mühendislik Harbi Özgenç,  Ferdi Aykut ve Aslan Grup Namaz Aslan katıldı.

TÜRKİYE ÇAPINDA BİR FİRMA

ZM Mekanik’in sahibi Mızrap Dede kahvaltıya katılımları için misafirlerine teşekkür ederken sözü şirket müdürü Murat Salimoğlu’na bıraktı. Şirket çalışmaları ve ürün portföyü hakkında bilgiler veren Salimoğlu, “Zm Mekanik 15 yıllık Türkiye çapında bir firma. Tarımsal sulama, alt yapı ve üst yapı gruplarında hizmet veriyor. Son bir aydır 15’e yakın yeni bayilikler aldık. Bunlar sektörün en iddialı firmaları. Isıtma ve soğutma ile alakalı her türlü ürün grubumuz mevcuttur. Bütün ürün gruplarımızla birlikte sizlere hizmet vermekten keyif alacağız” dedi.

zm-mekanik-yali1