Kapaklı Belediye Meclisi, 2024 yılı 1. olağanüstü toplantısında komisyon kararları görüşülmeden önce Kapaklı’nın su sorunu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yaşanan su sıkıntısının farkında olduklarını dile getirerek 2025 yılında Kapaklı’da yaşayan vatandaşların temiz suyla buluşacağını ifade etmişti.  

Başkan Kemal Özel: Satışlarda gerileme yaşandığı bir dönemdeyiz Başkan Kemal Özel: Satışlarda gerileme yaşandığı bir dönemdeyiz

BAŞKAN ÇETİN’E TEPKİ GÖSTERDİLER  

Kapaklı’daki su sorunu ile ilgili yapılan bu açıklamanın ardından Atatürk Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesinde yaşayan vatandaşlar çeşmeden akan kahverengi suyu telefonuyla görüntüleyerek “2025 yılına kadar bu suyu mu kullanacağız” diye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e tepki gösterdi.  

“SU SORUNUNU ARTIK ERTELEMEYİN”  

Kısa sürede çözüm isteyen vatandaşlar, “Biz çeşmeden akan suyu kullanamıyoruz. Çeşmeden o kadar pis bir su akıyor ki çoluk çocuğumuz hasta oluyor. Biz bu su altında değil duş almaya elimizi yıkamaya korkuyoruz. 2025 yılına kadar bu suyu mu kullanacağız. Biz artık kısa vaade de temiz su kullanmak istiyoruz. Lütfen su sorunu artık ertelemeyin” dedi.