Balkan Halk Dansları Topluluğu Antalya’da sahne aldı Balkan Halk Dansları Topluluğu Antalya’da sahne aldı

Vatandaşların aileleri ile birlikte huzurlu ve güzel vakit geçirebilmeleri için Çerkezköy genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstasyon Mahallesindeki parkta da yenileme çalışmalarının başladığını kaydetti. 

3 BİN 850 METREKARELİK YAŞAM ALANI 

İstasyon Parkı’nın toplamda 3 bin 850 metrekare alana sahip olduğunu ifade eden Başkan Akay, “Ekiplerimiz şu anda otomatik sulama sistemi kurulumu, mevcut duvarların tadilatı ve boyanması, fitness aletlerinin tamiratı, pergola tadilatı, oturma duvarı tamiratı, futbol ve basketbol sahaları tamiratı, taş ve bordür tamiratı çalışmalarını sürdürüyor. 

“YENİ OYUN GRUBU YAPILACAK” 

Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni kurulacak oyun grupları için beton atımı yapılacak. Ardından kauçuk döşenmesi gerçekleştirilecek ve yeni oyun grubu montajına başlanacak. Yeni oyun grubunun montajının ardından da parkımızda yeni yeşil alanlar, yeni oturma alanları oluşturulacak. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından İstasyon Parkımız yeni yüzüyle mahalle sakinlerimizin hizmetine açılacak” açıklamalarında bulundu.