İl genelinde uyuşturucu ile mücadelesini kararlıkla sürdüren Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde bir ihbar üzerine K.İ, Ö.F.K ve Y.İ isimli şüphelilerinin evlerine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 210 gram bonzai, 1 hassas terazi, bir adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, üç adet cep telefonu, bin 640 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi. Olayla ilgili üç şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan jandarma ekiplerinin Kapaklı Karlı Mahallesinde önceki gün R.M isimli şahsı üzerinde bir adet av tüfeği ile bir adet şarjör ele geçirildi. Av tüfeği muhafaza altına alınırken, R.M isimli şahsa da işlem yapıldı.

ÜSTLERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Ekipler Hayrabolu Şalgamlı Mahallesinde uygulama noktasında hareketlerinden şüphelendiği E.A, T.Ö ve Ş.Ş.Ö isimli üç şüpheliyi durdurdu. Şüphelilerinin yapılan üst aramasında ise beş gram esrar maddesi ele geçirilirken, şüpheliler hakkında işlem yapıldı. Ayrıca ekiplerin Şarköy’ün Mürefte Mahallesinde O.T isimli şahsın yapılan üst aramasında ise 1.5 gram esrar maddesi yakaladı.

TÜTÜNLE KARIŞTIRILMIŞ ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekipleri Şarköy Gölcük Mahallesi’nde bayram tedbirleri kapsamında uygulama noktasında GBT sorgusu yaptı. Hareketlerinden şüphelenilerek durdurulan Y.H.K ve M.B.K ve B.B.T isimli şahısların yapılan üst aramışında iki adet tütünle karıştırılmış esrar ele geçirildi. Süleymanpaşa Ortacami Mahallesi’nde ise jandarma ekiplerinin durdurduğu M.E isimli şüphelinin yapılan üst aramasında ise 9 gram metamfetamin, bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Kamyon ile panelvan araç kavşakta çarpıştı: 2 yaralı Kamyon ile panelvan araç kavşakta çarpıştı: 2 yaralı