Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Süleymanpaşa 100. Yıl Mahallesinde T.K., S.T., ve E.Ç. isimli şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada 11 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 18 adet sentetik hap, 1 adet kurusıkı tabanca, 5 adet fişek ve 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Aynı tarihte Ö.Ş. isimli şahsın üst aramasında ise 2 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Çerkezköy ve Ergene’de yasaklı madde ele geçirildi Çerkezköy ve Ergene’de yasaklı madde ele geçirildi

Süleymanpaşa Cumhuriyet Mahallesinde Ç.Ö. isimli şahsın evinde yapılan aramada; 48 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 3 adet balta ve bıçak bulundu. Aynı gün Topağac Mahallesi’nde F.Ü. isimli şahsın ev ve aracında yapılan aramada ise 39 adet kurusıkı tabanca mermisi, 8 kök kenevir, 17 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 6 gram metamfetamin, 6 adet sentetik hap, 2 adet öğütücü, 50.6 gram esrar, 3 adet yarısı içilmiş esrar, 7 adet çarşaf kağıt, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 113 adet 9 mm tabanca fişeği ele geçirildi.

Diğer ilçelerde yapılan operasyonlarda, Saray Atatürk Mahallesinde Ü.D. isimli şahsın üzerinde 3,9 gram esrar, Ergene Velimeşe Mahallesinde A.E. isimli şahsın üzerinde 2 gram metamfetamin ve 1 adet cam uyuşturucu kullanma aparatı, Ergene-Çorlu Gişelerinde M.Y. isimli şahsın üzerinde 3,4 gram esrar ve 2 adet sentetik hap bulundu.

Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.