23 Temmuz 1996’da Hayrabolu’da dünyaya gelen Emre Kaymaz, 2011 yılında Trakya Fenerspor’a transfer oldu. Üç yıl bu takımda top koşturan Kaymaz daha sonra İstanbulspor’a transfer oldu. Bu takımda da iki yıl oynayan Emre Kaymaz 2015 yılında Sarayspor 1953’e transfer oldu.                    

Kaymaz

Kapaklıspor Basketbol Takımı transfer çalışmalarına hız verdi Kapaklıspor Basketbol Takımı transfer çalışmalarına hız verdi

RAKİP FİLELERE 13 GOL BIRAKTI

Üç sezonluk Sarayspor macerasının ardından Kapaklıspor’a transfer olan Kaymaz bir yıl sonunda eski takımına tekrar döndü. 2021 yılında Kapaklıspor’a tekrar dönen Emre Kaymaz Çorlu Kültürspor’da yarım sezon oynadıktan sonra yeniden eski takımına döndü. Bölgesel Amatör Ligde 39 maça çıkan Emre Kaymaz rakip filelere ise 13 gol bıraktı.

KAPAKLISPOR’DAN AYRILDI

Kapaklıspor’dan ayrıldığını açıklayan tecrübeli oyuncu Emre Kaymaz yaptığı açıklamada, “5 yıl formasını şerefle giydiğim Kapaklıspor’dan bugün itibaren ayrılmış bulunmaktayım. Bende emeği olan başkanıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve büyük kapaklı taraftarlarına çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin” dedi.