Ailesi Tekirdağ’da ikamet eden üniversite öğrencilerine 12 bin lira Ailesi Tekirdağ’da ikamet eden üniversite öğrencilerine 12 bin lira

Süleymanpaşa İstiklal Mahallesinde yer alan Hayri Mumcuoğlu Caddesinde daha önce Silindirle Sıkıştırılabilir Beton (SSB Beton) ile düzenlenen caddenin 1100 metre uzunluğundaki ve 15 metre genişliğindeki kısmı, 2 bin 400 ton sıcak asfalt kullanılarak yenilendi. Çalışmanın maliyeti yaklaşık olarak 7 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Asfaltlama sürecinin ardından yol çizgileri de çekilerek yol trafiğe açıldı. 

ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK 

Şehir içi trafiğinde önemli bir rol oynayan Hayri Mumcuoğlu Caddesi, özellikle Süleymanpaşa Otogarı’na bağlantı sağlaması nedeniyle yoğun kullanılan bir güzergah. Bu iyileştirmenin Süleymanpaşa’nın şehir içi trafiğini rahatlatacağı belirtildi. 

27 BİN TON ASFALT KULLANILDI 

2024 yılı boyunca Tekirdağ genelinde toplam 27 bin ton asfalt kullanılarak 18 kilometrelik yol yapımı gerçekleştirildi. Yıl boyunca gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarının maliyeti 81 milyon TL'yi buluyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın çalışmaları, şehir içi ulaşımı iyileştirme hedefi doğrultusunda aralıksız devam ediyor.