Yılmaz Bilgin ve Oktay Bilgin’in işletme sahibi olduğu 74 Bilgin Petshop 2, 28 Temmuz Pazar günü Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Zengin Caddesi Numara 33’te düzenlenen açılış töreni ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 

Bilgin Pet 1

“BÜYÜYEREK DEVAM EDECEĞİZ” 

Açılış etkinliğinde okunan dua sonrası konuşan 74 Bilgin Petshop 2’nin sahibi Yılmaz Bilgin, “Bugün 74 Bilgin Petshop’un 2. Şubesini açmaktayız. İlki Vatan Caddesinde açıldı ikincisi ise Zengin Caddesinde açılıyor. Böyle büyüyerek devam edeceğiz” dedi. 

Bilgin Pet 2

“MAMALARIMIZI BURADAN TEMİN EDECEĞİZ” 

Kapaklı Yıldızkent Köprülü Kavşağı ikinci kez açılıyor Kapaklı Yıldızkent Köprülü Kavşağı ikinci kez açılıyor

Kapaklı’da yaşayan vatandaşların bölgede bulunan işletmelere sahip çıkmasını isteyen Yağmur Turizm Sahibi Akın Yılmaz, “Gelişen ve büyüyen Kapaklı’da her gün yeni bir açılış oluyor. Bugün de Bilgin Petshop’un açılışı nedeniyle Zengin Caddesinde bulunuyoruz. Vatan Mahallesinde verdiği kaliteli Cumhuriyet Mahallesinde de vatandaşa vereceğine yürekten inanıyoruz. Bize düşen görev ise açılan yeni işletmelere sahip çıkmaktır. Bölgemizde bulunan işletmelerde paramızı harcarsak paramız Kapaklı’da kalır. Açılan işletmemizin Yılmaz kardeşime ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Sokaktaki hayvanlarımıza güzel mamaları inşallah buradan temin edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek işletmenin açılışı  gerçekleştirildi. 

Bilgin Pet 3