Tedavisi tamamlanan tilki doğaya salındı Tedavisi tamamlanan tilki doğaya salındı

Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy TSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, kozmetik ve ambalaj fuarlarına katılan (Çerkezköy OSB, VELİKÖY OSB, KAPAKLI OSB ve YALIBOYU Organize Sanayi Bölgesi) başta olmak üzere bölgemizde faaliyet gösteren katılımcı firmalara başarılar dileğinde bulundu.

KOZMETİK FUARINA KATILAN FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Sarı Liste’deki ekibiyle birlikte bugün İstanbul’da Lütfu Kırdar Kongre Merkezi’nde 13-15 Ekim tarihlerinde açılan Beautıİstanbul Kozmetik Fuarı ve TÜYAP Ambalaj Fuarı’na katılan ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, katılımcı bölgemizdeki firmalara başarılar diledi. İlk olarak kozmetik fuarını dolaşan Ahmet Çetin ve ekibi, ÇOSB başta olmak üzere bölgemizdeki firmaların stantlarını tek tek dolaşarak, ziyaret etti. Stant ve firma yetkilileriyle bir süre sohbet eden Ahmet Çetin, “Bölgemiz firmaları adına çok verimli geçen bir fuar olduğunu öğrendik. Özlediğimiz manzarayı gördük. Yüzleri gülen firma yetkililerimize fuarın bereketi bol olsun.” açıklamasında bulundu.

AMBALAJ FUARINI ZİYARET ETTİ

Daha sonra TÜYAP Ambalaj Fuarı’nı ziyaret eden Ahmet Çetin Sarı Liste ekibiyle birlikte stantları uzun süre inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Firma sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunan Ahmet Çetin, TÜYAP Ambalaj Fuarı’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın, üyeleri ve katılımcı stantları ziyaret ettik. Firma yetkililerimiz, verimli bir fuar geçirdiklerini söyledi. İnşallah tekrarları olur.” temennisinde bulundu.