Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy TSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, sahada ekibiyle birlikte projelerini anlatıyor. Çetin, Çerkezköy Güven-İş Caddesi’ndeki son ziyaretinde “Sürdürülebilirlik hareketi başlatıyoruz” dedi.

"SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HAREKETİNİ BAŞLATIYORUZ"

Her gün oda üyesi firmaların yetkililerini ziyaret edip, destek isteyen Ahmet Çetin, “Esnaf, tüccar, sanayici birlikte kazanacağız.” derken projelerini de anlatmayı ihmal etmiyor. Her gittiği yerde projelerini anlatan Ahmet Çetin, son ziyaretini Çerkezköy Güven-İş Caddesi’ndeki oda üyesi firmalara gerçekleştirdi. Çetin, burada yepyeni bir projesini anlatırken, heyecanla göreve gelecekleri günü beklediğini belirtti. AB Yeşil Mutabakat Eylem Planı kapsamında eğitim e danışmanlık hizmetlerini devreye alarak bölgemizdeki üreticilere küresel ticarette yeni döneme hazırlayacaklarını söyleyen Ahmet Çetin, “Sürdürülebilirlik hareketini başlatıyoruz. Sanayicilerimize ve üreticilerimize ücretsiz Mobil Karbon Ayak İzi Ölçüm hizmeti vereceğiz. ÇTSO olarak ‘Enerji tüketim maliyetlerini azaltmasını sağlayacağız. Sürdürülebilir üretimi sağlamak için bölgemizin ekonomik, çevresel ve sosyal faktörlerini göz önünde bulundurarak, yerel yönetimler, OSB’ler ve meslek odalarıyla iş birliğiyle içerisinde stratejik bir yol haritası oluşturacağız.” diye konuştu.

Zabıta tarafından okullarda kantin denetimi gerçekleştirildi Zabıta tarafından okullarda kantin denetimi gerçekleştirildi

"12 KASIM’DA SANDIKTA BULUŞUYORUZ"

Firma sahipleriyle yaptığı görüşmelerin ardından ekibiyle birlikte fotoğraf çekilen Ahmet Çetin, “Sizlerin desteğiyle iş başına gelir gelmez, bu projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Karaağaç, Kızılpınar ve Veliköy olarak topyekün bir kalkınma planlıyoruz. Bu yüzden esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız, diyoruz. Bugün gidiyoruz. 12 Kasım Cumartesi günü hep birlikte Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin yanında bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi’nde oy kullanmak için sandıkta buluşuyoruz. Hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.” dedi.