Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı Eylül ayı toplantısının ikinci oturumu sonrası Kapaklı’da yapılması planlanan millet bahçesi ile ilgili konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve Kapaklı Belediye Meclis Başkan Vekili Metin Kanat, “Biz geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediye Meclisi’nden millet bahçesi projesini geçiremedik. Yoksa bakanlık tarafından Kapaklı’ya millet bahçesi yapılacaktı. Meclisten bizim millet bahçemiz geçmediği için Çorlu’da 2 adet millet bahçesi yaptılar.

Yeni şehir stadı umutları 2025’e kaldı: Zemin yenileme çalışması yapılmayacak Yeni şehir stadı umutları 2025’e kaldı: Zemin yenileme çalışması yapılmayacak

“BURADAN MÜJDELEMEK İSTİYORUM”

Hani her şeyde bir hayır var deriz ya, o zaman millet bahçesi yapılsaydı tapusu bize ait olmayacaktı ama Türkiye’de örnek ve tek olan yaklaşık 100 dönüm bir arazinin Kapaklı tapusu olduğunu da buradan müjdelemek istiyorum. Gönül isterdi ki araştırdığınız için şöyle bir şey söylemenizi beklerdim, “Kapaklı Belediyesini tebrik ediyorum. Yaklaşık 100 dönüm millet bahçesi arazisini kendi arazisine çevirmiş. Bu arazi Kapaklı’nın kendi tapusuna çevirmiş.”

“BİRAZ SABIRLI OLUN”

Bundan sonra bizim kimseye ihtiyacımız yok. Kapaklı Belediyesi kendi arazisi olan 100 dönümlük yere çok yakın zamanda millet bahçesi yapmaya başlayacak. Millet bahçesi içerisinde belediye binasının yeri de olacak. Kapaklı Şehir Stadı’nın olduğu alan da millet bahçesi içerisinde. Buralar temizlendikten sonra yapım çalışmaları başlayacak. Biraz sabırlı olun” dedi.