Yıllardır pek çok kız istemede merasiminde kız isterken, nişan töreninde yüzükleri keserken, düğün eğlencesinde halay çekerken görmeye alıştığımız İş İnsanı Akın Yılmaz, oğlu Emre Yılmaz’ın nişanlanmasının mutluluğunu yaşadı. 

Emre Nisan 1

YÜZÜKLERİ HASAN GÜLKAYA KESTİ 

22 Ağustos Perşembe akşamı aileler arasında düzenlenen nişan töreninde, Akın ve Emine Yılmaz’ın oğlu Emre Yılmaz ile Şaban ve Gül Evci’nin kızı Merzuka Evci evliliğe ilk adımı attı. Gerçekleştirilen nişan merasiminde yüzükleri Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya kesti. 

Emre Nisan 2

“MUTLU ANLARINA ORTAK OLDUK” 

Yapılan nişan töreni sonrası mutluluğunu dile getiren İş insanı Akın Yılmaz, “Bir babanın ve Annenin en önemli isteği ve arzusu evlatlarını sağlıklı ve mutlu olduğunu görmektir. Bugüne kadar yüzlerce cemiyete katılıp kimi zaman kız istedim kimi zaman yüzük taktık düğüne, sünnete katılıp dostlarımızın mutlu anlarını ortak olduk. 

Kapaklı’da Gaziler Günü programı belli oldu Kapaklı’da Gaziler Günü programı belli oldu

Emre Nisan 5

“BU MUTLULUĞU BİZE YAŞATAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM” 

Dün akşam oğlum Emre’ye kız istemenin söz ve nişanını yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bu Mutluluğu bize yaşatan başta oğlum Emre’ye gelinimiz Merzuka kızımıza kıymetli ailesine ve yakın akrabalarıma teşekkür ederim. 

Emre Nisan 3

“ALLAH MUTLU, MESUT VE BAHTİYAR EYLESİN” 

2025 yıl içerisinde düğünümüzü tüm dostlarımızla, sevdiklerimizle, arkadaşlarımızla akrabalarımızla birlikte yapmak nasip olur inşallah. Allah, mutlu mesut ve bahtiyar eylesin” dedi. 

Emre Nisan 5