Geçtiğimiz aylarda Rusya ve Ukrayna’dan getirilen yedi gemi mısır ve üç gemi kanolanın Tarım Bakanlığı sistemine sahte analiz raporları yüklenerek analiz yapılmadan Tekirdağ Limanı’ndan yurda sokulduğu ortaya çıkmıştı.  

“SÜREÇ ÜLKEMİZ BAKIMINDAN ÇOK ÖNEMLİ”  

Yaşanan bu olay ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yetkililerden gereğinin yapılmasını isteyen Avukat Burak Bekiroğlu, “Tekirdağ’da bir şeyler oluyor ama ne? Tarım ve Orman Bakan İbrahim Yumaklı, Tekirdağ İlinde vuku bulan GDO skandalı ile ilgili sürecin ülkemiz bakımından çok önemli olduğunu en iyi bilen kişilerdensiniz.  

“GEREĞİNİN YAPILACAĞINA İNANMAK İSTİYORUZ”  

Kendi menfaatleri için bu milletin evlatlarını zehirlemeyi göze alan zihniyeti durdurmak hepimizin vazifesidir. Özellikle gemilerle yüklü getirilerek depolara sokulan, ülke geneline dağıtımı yapılan, küçük evlatlarımızın tükettiği gıdalar içerisine ve evlerdeki sofralara kadar giren GDO’lu ürünlerin bu topraklara girmesine neden olan şahıslar hakkında gereğinin yapılacağına inanmak istiyoruz.  

“ŞİMDİYE KADAR ŞEBEKEYE DOKUNULMADIĞI BİLİNMEKTE”  

Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu

Ancak üç aydır şüpheli şahıs ve firmalar belli olmasına rağmen sessiz kalınması, devamlı suretle birilerinin soruşturmanın önünü kesebilme düşüncesiyle hareket etmeleri ve/veya bazı siyasilerin konuyu frenletebilme çabasıyla devreye sokulmaya çalışıldıkları yönündeki bilgi akışı, bizleri rahatsız etmekte ve bu husus bizleri derinden yaralamaktadır. Şimdiye kadar şebekenin ana unsurlarına dokunulmadığı bilinmektedir. 

“İNANCIMIZ TAMDIR”  

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı gerek sizin Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, gerek ise İçişleri Bakanlığı’nın ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, gerek ise Türk yargısının, Adalet Bakanlığı’nın bu konuda gereğini yapacağına inancımız tamdır.