18 Temmuz Perşembe günü Kapaklı’ya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ziyaret programı kapsamında saat 12.30’da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamında ziyaret etti. 

“HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU” 

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası Başkan Yüceer’e teşekkür eden Başkan Çetin, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, beraberindeki ilçe örgütü ve meclis üyeleriyle bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK” 
Başkan yardımcılarımız ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerimizle birlikte karşıladığımız Başkan Yüceer’e su ve dere ıslahları başta olmak üzere taleplerimizi ilettik, hayata geçireceğimiz ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. 
“TEŞEKKÜR EDERİM” 
Vakit kaybetmeden, sorumluluk alanımızdaki bölgelerde çalışmalarımızı koordine ederek hayata geçireceğimiz yeni bir dönem olsun inşallah. Ziyaretlerinden ve taleplerimize olan çözümcü yaklaşımlarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Candan Yüceer ve beraberindeki heyete teşekkür ederim. 

Kapaklı Belediyesinde maaş krizi büyüyor, çalışanlar zor durumda Kapaklı Belediyesinde maaş krizi büyüyor, çalışanlar zor durumda