8 Ekim Salı günü saat 11.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı Ekim ayı toplantısının ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda TESKİ tarafından yapılan yatırımları çoğaltmak için daha fazla gayret göstermek gerektiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bu dönem Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, eski belediye meydanı diye tabir ettiğimiz Kapaklı Belediye Meydanı ile beraber kamulaştırma yapmaya çalıştırdığımız Mehmet Elfide’nin orasını da alıp talimat verdi ve çalışmalar sürüyor. Millet Bahçesi olacak yerle ilgili de ortak bir çalışma yürütebiliriz denildi. Candan Başkan, projelere sıcak bakıyor. 

“SU TAŞKINLARI OLUŞMUYOR” 

Yapımı devam eden hastane inşaatında inceleme gerçekleştirildi Yapımı devam eden hastane inşaatında inceleme gerçekleştirildi

Bu dönemki bu olumlu ilginin de devamını diliyoruz. Son zamanlarda yağan yağışlardan sonra farkında mısınız çok su taşkınları oluşmuyor. TESKİ’nin Kapaklı’da alt yapıya yapmış olduğu yatırımlar çok kıymetli. Bu gibi yatırımları çoğaltmak gerekiyor. Bunlar için gayret etmemiz gerekiyor. Bu noktada hem TESKİ’den hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yaptığımız taleplere devam edeceğiz. Önemli olan Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğudur” ifadelerini kullandı.