15 Ağustos Perşembe günü Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti. Kulüplerin, tesislerin durumunun konuşulduğu ve amatör sporu daha ileri taşımak için fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette Başkan Çetin’ Türkiye Milli Futbol Takımı forması hediye edildi.    

“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK” 

117 sporcunun katıldığı Zafer Koşusu’nun kazananları belli oldu 117 sporcunun katıldığı Zafer Koşusu’nun kazananları belli oldu

Sporun daha ileriye taşınması için fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Karamehmetoğlu, “Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’i makamında ziyaret ettik. Kapaklı ilçemizdeki amatör sporun daha yukarı taşınması için fikir alışverişinde bulunduğumuz keyifli bir sohbet sonrasında kendisine Milli Takım formamızı takdim ettik” ifadelerini kullandı. 

“TEŞEKKÜR EDERİM” 

Gerçekleştirilen ziyaret için teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Neşeli’ye kıymetli hediyeleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.