Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Talip Öztürk yayımladığı açıklamada, “Kapaklı Kent Konseyi olarak, son günlerde artan kadınlara ve çocuklara yönelik taciz, şiddet ve cinayet olaylarını derin bir üzüntü ve öfkeyle takip ediyoruz. Kadınlara ve kız çocuklarına karşı yapılan bu insanlık dışı saldırılar toplumumuzun vicdanını kanatmakta, adalet duygusunu zedelemektedir. 

“İHLAL EDİLEMEZ” 

Kadına ve çocuğa dokunmak, insanlığa yapılan en büyük ihanettir. Toplumun her kesiminde olduğu gibi bizler de bu konuda sessiz kalmayacak, bu zalimliğe karşı durmaya devam edeceğiz. Her bireyin yaşam hakkı kutsaldır ve hiçbir şekilde ihlal edilemez. 

 “HİÇBİR ANNE BABANIN GÖZYAŞI AKMAMALIDIR” 

Yetkilileri, yasal yaptırımların daha caydırıcı hale getirilmesi için göreve çağırıyoruz. Artık hiçbir kadın ve çocuk daha fazla şiddet görmemeli, hiçbir anne babanın gözyaşı daha fazla akmamalıdır! 

“TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Kadına ve çocuğa dokunan eller, adalet önünde en ağır cezayı bulmalıdır. Bu ülkenin geleceği, kadına ve çocuklara verilen değerle şekillenecektir. Şiddete sıfır tolerans anlayışıyla hareket etmeye ve bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Taşmerdivenli: Bu konunun takibini sonuna kadar sürdüreceğiz Başkan Taşmerdivenli: Bu konunun takibini sonuna kadar sürdüreceğiz