18 Ekim Cuma günü saat 10.00’da düzenlenen kahvaltı programında Kapaklı’nın mahalle muhtarlarıyla CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, CHP Kapaklı İlçe Genlik Kolları Başkanı Burak Kurtuldu, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Seray Şuraz, CHP Kapaklı Belediye Meclis üyeleri ve birçok CHP’li bir araya geldi.

Başkan Yüceer: Kadın çiftçilerimiz toprağa can verir Başkan Yüceer: Kadın çiftçilerimiz toprağa can verir

“MUHTARLARA ÖZEL DAİRE BAŞKANLIĞI AÇILDI”

Düzenlenen programda konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, “Bugün muhtarlığın büyük sorunları var, mahallelerin büyük problemleri var. Gönül isterdi ki ilçe belediyemizde bunlara daha fazla katkı versin. Ama maalesef ilçe belediyesinin durumları ortada. Biraz dar boğazlı çalışan arkadaşlarımıza oradaki çalışanlara da araçlarını veremiyor. Gönül isterdi ki muhtarların tüm taleplerini karşılasın ama maalesef. Büyükşehir belediyemiz var büyük şehir belediyemiz muhtarları düşünüyorlar buraya özel bir daire başkanlığı açtı.

Muhtar Chp 3

“MUHTARLARA DEĞER VERİYORUZ”

Bizlerin de iki tane Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük şehir belediye meclis üyesi var. Sık sık bir araya gelmememizi istiyorum. İlçe belediye meclis üyelerimizle beraber yan yana oturmanızı özellikle istiyorum. Daha fazla sorun ve taleplerin en azından büyük şehirlerle çözme noktasında yardımcı olalım istedik. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak muhtarlara değer veriyoruz, önem veriyoruz. Çünkü mahallelerin köylerin temel bireyi muhtarlardır. Bir mahallenin, bir vatandaşın sorunlarını en rahat anlattığı kişi komşulardır. Yani bunlar da muhtarlardır. O yüzden bizlerde sık sık bir araya gelerek hem bizlerde sorunları çözüm noktasında yardımcı olalım istiyoruz.

“VATANDAŞLARIMIZA ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehire iletmek konusunda, ilçe belediyesine iletmek konusunda gerekli yerde mecliste önergelerle yardım etmeye çalışıyoruz. Ama tabii böyle sık sık bir araya gelerek bu toplantıları daha fazla yaparak daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya çalışacağız. Ama bu haftaki en önemli şey siz muhtarlarımızsınız sizlere de tekrar teşekkür ediyorum sağ olun var olun” dedi.

Muhtar Chp 4

“EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN”

Yapılan kahvaltı programı dolayısıyla CHP İlçe Başkanlığı’na teşekkür eden Kapaklı Muhtarlar Temsilcisi ve Pınarca Mahalle Muhtarı Taner Diril, “Bu özel günümüzde bizleri bir araya getiren cumhuriyet halk partisi yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah en kötü günlerimiz böyle olsun şimdiden muhtarlar günümüzün muhtarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Muhtar Chp 2

“DAHA YAŞANILABİLİR BİR İLÇE İSTİYORUZ”

Muhtarlar ile birlikte Kapaklı’yı ileriye taşımak istediklerini ifade eden CHP Kapaklı İlçe Genlik Kolları Başkanı Burak Kurtuldu, “Programımızda genç başkanlarımız, muhtarlarımız var. İlerleyen günlerde genç muhtarlarımızla güzel projemiz olacak. Kapaklı'yı daha fazla daha ileri yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz.” dedi.

Muhtar Chp 1

“MUHTARLAR VATANDAŞLARIN EN RAHAT ULAŞABİLECEĞİ KİŞİLERDİR”

Vatandaşların sorunlarının çözülebilmesi için muhtarların öneminden bahseden CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Seray Şuraz, “Bugün böyle bir kahvaltıda buluştuk. Muhtarlar, başkanlarımın dediği gibi gerçekten bir mahallenin, bir köyün direkleri ve vatandaşın en rahat ulaşabileceği kişilerdir. Bu yüzden muhtarlıklar hepimiz için çok önemli. Muhtarlarımızda gerçekten çok özverili çalışıyorlar çok teşekkür ederiz hepsine” diye konuştu.

CHP’li Meclis üyelerinin ve muhtarların konuşmasının ardından program sona erdi ve günün önemine dair fotoğraf çekinildi.