Hürriyet Caddesi kaderine terk mi edildi? Hürriyet Caddesi kaderine terk mi edildi?

25 Ağustos Pazar günü Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği lokalinde gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu toplantısında 2 liste ile seçime gidildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği seçimde mevcut Dernek Başkanı Selami Tetik, kullanılan 104 oyun 99’unu alarak yeniden başkan seçildi. Diğer aday Semih Yavuz ise 3 oy alırken yapılan seçimde 2 oy ise geçersiz sayıldı.   

Dernek Selami 3

SELAMİ TETİK’İN LİSTESİ  

Yeniden başkan seçilen Selami Tetik’in listesi ise şu isimlerden oluştu: Asil Yönetim Kurulu Listesi; Selami Tetik, Yusuf Çetin, İrfan Tatlıyüz, Ziya Öztürk, Taner Topuzlu, Kenan Kiraz, Üstün Çelik, Murat Hozer, Ercan Eroğlu, Yedek Yönetim Kurulu Listesi; Osman Geyik, Recep Kaymak, Adnan Uçkun, Harun Can, Yalçın Topuzlu, Gülfüz Menlik, Cengiz Doyran, Çetin Karababa, Özgün Menlik, Denetim Kurulu Asil Listesi; Halil Duman, Ayhan Özaraz, Ayhan Azman, Denetim Kurulu Yedek Listesi; Hüseyin Karagöz, Yakup Düzenci, İrfan Aygör 

Dernek Selami 4

“ÇOK YOĞUN BİR İLGİ VARDI” 

Gerçekleştirilen seçim sonrası yeniden dernek başkanı seçilen Selami Tetik, “Bugün Trakya Küçükyaylalılar Derneğimizin 4'üncü Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Çok yoğun bir ilginin olduğu bu toplantımızda 102 geçerli oyun 99'unu alarak seçimi kazandım. Sıcak bir pazar gününde bu seçimli genel kurulumuza katılım sağlayan tüm üyelerimize ve dostlarımıza vermiş oldukları desteklerinden ve bizlere duymuş oldukları güvenlerini tazelemiş olmalarından dolayı ben ve hepsi de birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. 

Dernek Selami 2

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM” 

Ayrıca Genel Kurulumuza katılıp bizleri onurlandıran Çerkezköy Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Çetin kardeşime, Köyümüz Muhtarı Gökmen Bartan ve yönetimine, Köyümüz Kooperatif Başkanımız Kayhan Çetin ve yönetimine, Küçükyaylaspor Kulübümüz Başkanı Ufuk Tetik ve yönetimine, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı köylümüz Nazmi Başol dostuma, Kömürköylüler Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek kardeşime, Sergenliler Derneği Başkanı Salih Baydur kardeşime ve Yağmur Turizm sahibi değerli dostum Akın Yılmaz'a tüm Küçükyaylalılar adına teşekkür ediyorum. 

Dernek Selami 1

“KAZANAN KÜÇÜKYAYLAMIZ OLMUŞTUR” 

Bu seçimde diğer adayımız Semih Yavuz'a da genel kurul sırasındaki olgun davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Kazanan her zamanki gibi Küçükyaylamız olmuştur” dedi.