28 Ağustos Çarşamba günü Kapaklı Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan “Kazak Gölü’nden hepimize bir mesaj var!” başlıklı eleştiri içeren video, bazı vatandaşaların tepkisini çekti. Kapaklı Belediyesi’nin Kazak Gölü Mesire Alanı’ndaki tutumunu eleştiren vatandaşlar, özellikle temizlik, denetim ve Kazak Gölünde faaliyet gösteren düğün salonunda şikayetçi.

Sikayet Belediye 1

“KAZAK GÖLÜ TİCARETHANEYE DÖNMÜŞ” 

Yüksek sesle müzik dinleyen bir otomobilin görüntüsünün verildiği video içeriğine tepki gösteren vatandaşlar, “Ticaret amaçlı yaptığınız Kazak Gölü Kır Bahçesi Düğün Salonu’na bakın. Kazak Gölü ticarethaneye dönmüş. Bu sizin döneminizde yapıldığı için mi düğün salonundan çıkan ses ile ilgili bir şey demediniz? Biz Kazak Gölü’ne Kafa dinlemeye mi geliyoruz, kafa şişirmeye mi?” ifadelerini kullandı. 

Sikayet Belediye 3

“ÖNCE TEMİZLEYİN SONRA ELEŞTİRİN” 

Ayrıca Kazak Gölü’nün pis olmasından, alkol tüketimine karşı herhangi bir denetim olmamasından, şöminelerin bakımsızlıktan dolayı yıkılmasından şikayet eden vatandaşlar, “Önce bir Kazak Gölü’nde temizlik, bakım ve denetim gerçekleştirin ondan sonra vatandaşı eleştirin” yorumunda bulundu. 

Gentleman Giyim Mağazası Kapaklı’da hizmete açıldı Gentleman Giyim Mağazası Kapaklı’da hizmete açıldı

Sikayet Belediye 2

VATANDAŞ KAZAK GÖLÜ’NDE ALKOL YASAKLANSIN DİYOR 

Kazak Gölü Mesire Alanı’nda alkol tüketimi şikayetinin farkına vararak, Kapaklı Gazetesi sosyal medya hesabında 20 Temmuz tarihinde başlattığımız “Kapaklı Kazak Gölü'nde alkollü içecek tüketimi yasaklansın mı?” başlıklı ankete 1238 oy kullanan vatandaşın yüzde 90’ı “Evet” seçeneğini tercih etmişti.