Kapaklı Belediyesi tarafından “prestij caddesi” olarak lanse edilen Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi’nde biriken çöp yığınları, vatandaşların tepkisine neden oldu. Yol kenarlarında oluşan çevre kirliliği dikkat çekerken, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve Önceki dönem İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Issı yaşanan olumsuz duruma tepki gösterdi.
Çöp yığınları ile yeni haftaya başladıklarını ifade eden Çetin, “Kapaklımızın geldiği durum bu şekilde mi olmalı? Yeni haftaya "Bismillah" dedik bu görüntülerle karşılaştık” dedi.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Issı, “Kapaklı merkez, gelinen son nokta. Bıdı bıdı yapan boş tenekeler. Yok, sahaya iner gerekeni yaparız diyenler. İcraatınız bu işte, saha bu şekilde. Şekil yapmaya çalışana kadar işinizi yapın” ifadelerini kullandı.