30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaları, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

Kutlama Cerkez 1

Balkan Halk Dansları Topluluğu Antalya’da sahne aldı Balkan Halk Dansları Topluluğu Antalya’da sahne aldı

KUTLAMALAR CUMHURİYET MEYDANI’NDA YAPILDI 

Daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve protokol tarafından Çerkezköy Kaymakamlığı önünde tebrikler kabul edildi ve ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan vatandaşlar ile askeri birliklerin Zafer Bayramlarını kutladı. 

Kutlama Cerkez 2

HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ YAPILDI 

Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılmasının ardından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterileri ile program devam etti. Büyük Zaferin 102’nci yılı kutlamaları Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı askeri birliklerinin tören geçidi ile sona erdi.