Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündemin diğer maddesinde yer alan Ağustos ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı, oy birliği ile ibra edildi. Gündemin 3. Maddesinde yer alan 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile ilgili olarak meclis üyelerine bilgilendirmeler yapıldı. Genel Sekreter Seçkin Bayraktar, fuar sonuç raporunu meclis üyelerine aktardı. 

FAS İŞ GEZİSİ HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ 

ÇEF 2024 sonuç raporunun aktarılmasının ardından gündemin bir diğer maddesinde yer alan 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fas İş Gezisi ve Fuar Ziyareti ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmenin ardından gündemin 5. Maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirildi. 

Başkan Akay’dan Halk Simit müjdesi: 2 ay içinde satışa başlayacağız Başkan Akay’dan Halk Simit müjdesi: 2 ay içinde satışa başlayacağız

MECİT ÇOĞAL’A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Ahmet Çetin, geçirdiği rahatsızlık sebebi ile Meclis Üyesi Aydın Özrek ve fabrikasında çıkan yangın nedeni ile Meclis Üyesi Mecit Çoğal’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Çetin, konuşmasının devamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın teşrifleriyle gerçekleşen İstişare Toplantısı hakkında bilgiler verdi.