Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen kura çekiminde Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Mangır Sedat Çolak ve fuar katılımcıları yer aldı. 

Stant yerlerinin belirlenmesi adına gerçekleşen kura çekiminde konuşan Başkan Ahmet Çetin, Çerkezköy Endüstriyel Fuarının bölgede güçlü tedarik zincirinin kurulması adına ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizdi. Başkan Çetin, ayrıca fuarda dikkat edilmesi gereken unsurlara da değinerek, atılması gereken adımları anlattı. 

“BİRÇOK YABANCI ZİYARETÇİ KATILIM SAĞLAYACAK” 

ÇSTO üyelerinin networklerini genişletmesi, yeni ticari anlaşmalara imza atması adına gereken her adımı atacaklarını belirten Başkan Çetin, “Geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi esnaf, tüccar sanayici kazanacak sözümüzün gereği olan her adımı atıyoruz. Sizlerin kazançlarının artması, yeni ticari anlaşmalar imzalaması öncelikli hedefimiz. Bölgemizde güçlü tedarik zincirinin kurulması, sanayicilerimiz ile KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını bölgemizden karşılaya bilmesini istiyoruz. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı bölgede tedarik zincirinin oluşmasının yanı sıra ihracata açılma yönünde de önemli imkan sağlayacak.8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımızda birçok yabancı ziyaretçi de yer alacak. Yurtdışından gelen ziyaretçilerimiz ile kurulacak iletişim ihracat adımlarının atılması yönünde önemli eşik olacaktır. Fuarımızın şimdiden herkese hayırlı bol ve bereketli kazançlar sağlamasını dileriz” dedi. 

KURA ÇEKİMLERİ GERÇEKLEŞTİ 

12. Bağ Bozumu Şenliği gerçekleştirildi 12. Bağ Bozumu Şenliği gerçekleştirildi

Başkan Ahmet Çetin’in konuşmalarının ardından katılımcı firmaların fuarda yer alacağı stantların belirlenmesi için kura çekimine geçildi. Kura çekiminin ardından ÇTSO İhracat Danışmanı Dr. Ali İhsan Özeroğlu, fuar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, fuarda dikkat edilmesi gereken unsurlar, ziyaretçi firmalar ile iletişim teknikleri hakkında bilgiler verdi.