Elba Bant Fabrikası önünde devam eden grev ile ilgili konuşan Petrol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Mehmet Kaya, “Bugün Elba Bant Fabrikası’ndaki grevimizin 2. Günündeyiz. Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde 5 ay boyunca müzakere gerçekleştirdik. Bunun doğrultusunda anlaşma sağlayamadığımız için dün itibariyle grev kararımızı hayata sokmuş olduk. Burada herhangi bir işveren tarafından olumlu bir iletişime geçilmediği için grevimiz devam ediyor.

“MÜCADELEMİZ ZAFERLE SONUÇLANACAK”

CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından kadınlara destek yürüyüşü CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından kadınlara destek yürüyüşü

Bizim aramızdaki anlaşmazlık, çalışan arkadaşlarımızın ailelerini geçindirebileceği ve refah payını artıracak ücretler oluncaya kadar devam edecek. Ama işveren bizim ücretlerimize uzak olduğu için biz de mücadelemize devam ediyoruz. İnanıyoruz ki bu mücadele zaferle sonuçlanacak.

“TALEPLERİMİZ HAYATA GEÇİRİLENE KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

Elba Bant işçisi bu bölgede mücadelesiyle bölgeye örnek olmuş, toplu iş sözleşmeleriyle bölgeye yön vermiştir. Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman mücadele edeceğiz. Mücadelemiz çalışan arkadaşlarımızın talepleri hayata geçinceye kadar devam edecektir” dedi.