Yeni ilçe olan Kapaklımızın sayılı projelerinden olan Bayramoğlu Gayri Menkul Yatırım Ticaret A.Ş. tarafından inşa edilen toplu konut projesi Elegant 2 yapılan tanıtım kokteyli ile yatırımcılara tanıtıldı.

Tanıtım kokteyline yaklaşık 100 kişi katılırken, Bayramoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tanrıverdi ve Bayramoğlu Gayri Menkul Yatırım Ticaret A.Ş. bölge müdürü Esra Güleç davetlilerle yakından ilgilendi.

DAİRE FİYATLARI 150 BİN TL
Tanıtım kokteyline katılanlar arasında Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Erbuz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, Çetinler Yapı’nın Sahibi Mustafa Çetin, Emlakçılar Derneği Üyeleri Aziz Koca, Erol Gürsoy da yer aldı.

Kokteyle katılanlar örnek daireleri gezerek proje hakkında bilgi alırken, Bölge müdürü Esra Güleç yaptığı açıklamada, dairelerin 2+1 126 m² ve 3+1 130 m² olduğunu ve 150.000 TL’de satışa çıktığını söyledi.

PROJE 200 KONUTTAN OLUŞUYOR
Toplam 5 bloktan oluşan projede 2+1 3 blok 3+1 2 blok olmak üzere toplam 200 konut bulunuyor. Proje site içerisinde ayrılan yeşil alanlarıyla dikkat çekmekte olup proje içerisinde Çocuk Parkı, Kamelya ve Özel Güvenlik hizmeti de bulunuyor.

elegant-2-kapakli kokteyl