İlçemizin genç ve tanınmış iş adamlarından Bilal Acar’ın sahibi olduğu Enes Emlak ve İnşaat firması Yeni Adresinde Müşterilerine hizmet vermeye başladı.

“AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZE DAHA İYİ HİZMET VERMEK”

Cumhuriyet Mahallesi Yeni Camii Caddesi No: 13’deki adresine taşınan Enes Emlak İnşaat firmasının sahibi Bilal Acar yapmış olduğu açıklamada,” Her zaman olduğu gibi müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına ofisimizi kendi mülkümüz olan Cumhuriyet Mahallesi Yeni Camii Caddesi No: 13’deki adresimize taşıdık. Müşterilerimizin rahat olabileceği güzel bir ortam oluşturduğumuza inanıyorum. Yeni iş yerimizi ziyaret eden hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm dostlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“KAPAKLI YATIRIM İÇİN EN UYGUN BÖLGE”

İlçemiz’de emlak sektörünün en fazla rağbet gören meslekler arasında olduğunu söyleyen Acar, “Kapaklı ilçemiz ülkemizin ve Trakya bölgesinin en uygun ve popüler yatırım bölgelerinden bir tanesi, Yatırımcıların ilçemize olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Bizlerde müşterilerimizin en iyi ve en doğru yatırımı yapmaları için her zaman işimizde en iyisini yapmaya çalışıyoruz.  Enes Emlak ve İnşaat olarak alıcı ve satıcı müşterilerimizin mutlu ve gönül rahatlığı ile alım satım yapabilmeleri, güven özveri ve kaliteyi ön planda tutarak doğru yatırımları zamanında yapabilmeleri için çalışıyoruz” diye konuştu.