Bu sene altıncısı düzenlenen Altın İnsan Ödülleri yine sahipleriyle buldu. İlk olarak 2018 yılında, sadece Altın Kalem Ödülleri başlığı altında verilen ödüller, bu sene Mihrabat Korusunda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Verilen ödüller kapsamında Yıldızkent Ortaokulunda Öğretmen olan Yazar Erkin Saçar’ın Bir Hayalin Peşinde Uçuş Zamanı kitabı “Altın Kitap” ödülüne layık görüldü.

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tüm öğretmen ve yazar arkadaşları adına bu ödülü aldığını dile getiren Yazar Erkin Saçar, “ “Bilim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder.” Beni ve kitabımı bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü “çocuk ve ebeveyn dostu” kitaplar yazan tüm öğretmen yazar arkadaşlarım adına aldım.

“YAPTIĞIM İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM”

Desteklerini benden hiçbir zaman esirgemeyen, her an yanımda olan ve en büyük gücüm dediğim kıymetli eşime, anneme, babama ve iki evladıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. “Tomurcuk derdinde olmayan tek ağaç odundur.” düsturuyla üretmeye; “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.” ilkesiyle de yaptığım işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.

Konser sahnesinden 40 bin kişiye “NARVAS” uygulaması tanıtıldı Konser sahnesinden 40 bin kişiye “NARVAS” uygulaması tanıtıldı

“NE MUTLU BANA”

Başardıklarımla ilham olabilmek, rol model olabilmek en büyük hayalim. Dersine girdiğim veya mezun ettiğim öğrencilerime, söyleşilerde görüştüğümüz çocuklarımıza ve beni takip eden herkese hayaller kurmayı, bu uğurda azimle çalışmayı ve ne olursa olsun hayallerinden vazgeçmemeyi aşılayabiliyor ve bu hususta örnek olabiliyorsam ne mutlu bana. Unutmayalım ki “Hayalleri olanlar işini asla yarım bırakmazlar.”  Bu özel günde tanışma, sohbet etme ve kitaplarımdan hediye edebilme imkanı bulduğum değerli bilim insanı Nevzat Tarhan ‘a, Ender Saraç‘a ve kıymetli yazar büyüğüm Sinan Yağmur‘a da ilgileri ve samimiyetleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.