Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy haberleri ve güncel Çerkezköy gelişmeleri, Çerkezköy ile ilgili tüm video, Çerkezköy fotoğrafları ve Çerkezköy haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy’ün duayen siyasetçilerinden Mustafa Ordu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi 1445 ve 1446 adalara ilişkin açıklama yaptı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını sürdüren Çorlu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 1 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına...

Çerkezköy Haberleri

Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bilal Acar, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Haberleri

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, berber ve kuaförlerin hafta tatili ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy'de yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, UKOME’nin tarifelere yaptığı zam ile ilgili açıklama yaptı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası meclisi, Aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Yaşar Kuş, düzenlediği basın toplantısında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile...

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kapalı Otopark Alanı üzerinde başlayan Emek Meydanı yapım çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy’de gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Çerkezköy’de gerçekleştirilen tefeci operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Çerkezköy'de incelemelerde bulundu.