Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy haberleri ve güncel Çerkezköy gelişmeleri, Çerkezköy ile ilgili tüm video, Çerkezköy fotoğrafları ve Çerkezköy haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) açıklamış olduğu verilere göre, Tekirdağ'da 7.4 şiddetinde deprem yaşanırsa Kapaklı’da 2 binanın yıkılma,...

Çerkezköy-Kapaklı yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Çerkezköy’e gelen Durmaz Ailesi’nin 5. çocukları, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde gözlerini dünyaya açtı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy’de 3 gün boyunca farklı mahallelerde ve bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, deprem bölgesinde 150 konteynerlik yaşam alanı kuracak. Ayrıca deprem bölgesindeki depremzedelere istihdam desteği verilecek.

İstanbul'dan Çerkezköy’e gelen yolcu otobüsü Çerkezköy gişeleri mevkiinde alev aldı.

Hattat Holding, depremzedelere destek olmak için varillerden ve firmalarından hibe edilen tamburlardan soba üretimine devam ediyor.

Çerkezköy-Kapaklı yolunda meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Mimarlar Odası Çerkezköy Temsilciliği, kamuoyu ile paylaştığı duyuruda kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde kurulan mahalle evlerinde, depremzede vatandaşlarımız için dikilen battaniye, polar, bere gibi ürünler paketlenerek afet bölgesine gönderiliyor. 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) olağanüstü Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet...

TÜİK verilerine göre, Tekirdağ’ın nüfusu 2022 yılı sonu itibariyle 1 milyon 142 bin 451 oldu.