Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy haberleri ve güncel Çerkezköy gelişmeleri, Çerkezköy ile ilgili tüm video, Çerkezköy fotoğrafları ve Çerkezköy haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


"Ölü Ozanlar Derneği" adlı oyun, Çerkezköy’de tiyatro severlerle buluştu. Disiplinli bir yatılı okulda eğitim gören ergenlik çağındaki birkaç gencin hikayesinin...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kumar oynatılan iş yerine ve kumar oynayan şüphelilere işlem yapıldı.

Tekirdağ Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sel ve su baskını tatbikatı gerçekleştirdi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından kent genelinde zarar görmüş ve kullanılamaz haldeki çöp konteynerleri yenileri ile değiştiriliyor.

Çerkezköy Belediyesi, ilçe genelinde 11’inci Halk Ekmek Büfesini Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında hizmete soktu.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçelerde yapılan çalışmalarda 14 şüpheli üzerinde uyuşturucuyla yakalandı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Pazar günü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuna duyuracak.

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi öğrencileri, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ankara gezisi kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti.

Çerkezköy’de 42 yaşındaki Sevgi T. isimli iki çocuk annesi kadın, eski eşinin evinde kızı tarafından ölü olarak bulundu. İhbar üzerine...

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Kamil Çetintaş, başvuru evraklarını il başkanlığına teslim etti.

Çerkezköy Belediyesi tarafından, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk ara tatiline giren çocuklar için 16 Kasım Perşembe günü Atatürk Kültür...