Saray Haberleri

Saray haberleri ve güncel Saray gelişmeleri, Saray ile ilgili tüm video, Saray fotoğrafları ve Saray haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Tekirdağ Saray ilçesinde şüphe üzerine durdurulan 4 şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Saray İlçesinde bir evden televizyon çalan iki hırsızlık zanlısı polis tarafından televizyon ile birlikte yakalandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından kıraathanede kumar oynayanlar suçüstü yakalandı.

Saray Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi kapsamında Saraylı üreticilere Arı Keki desteği verildi.

Saray Haberleri

Saray Belediyesi, Saraykent A.Ş. ile DİSK Genel-İş Tekirdağ Şubesi arasında imzalanan ek protokol ile maaşlara yüzde 50 oranında zam yapıldığını...

Saray Haberleri

Saray Belediyesi ekipleri, fidan dikim sahasına 117 adet incir ağacı fidanı ekti.

Saray Haberleri

Saray Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında bulunan parklara çin kavağı fidanları ekti.

Tekirdağ Saray’da önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapıp takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Tekirdağ Saray’da bir kişi, tartıştığı babasını 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihara teşebbüs etti.

Kapaklı’dan Saray yönüne hareket halinde olan bir araç kontrolünü kaybederek önce bariyerlere ardından bir araç ve bir tıra çarptı. Kazada...

AFAD Gönüllüsü olarak 4 ve üzeri online eğitimlerini tamamlayan Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki gönüllülere saha eğitimleri verildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO); Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da bulunan toplam 1140 öğrenciye kışlık mont desteğinde bulundu.