Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, eğitim ve öğretim yılının sonu nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bir Eğitim-Öğretim Yılının daha sonuna geldik. Hep birlikte yoğun ve verimli bir dönemi bitiriyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz azim, sabır ve kararlılık için hepinizi gönülden kutluyorum.

“TATİLİ BOLCA KİTAP OKUYARAK GEÇİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM”

Sevgili Öğrenciler, bu yıl boyunca gösterdiğiniz çaba ve başarılarınız bizleri gururlandırdı. Her birinizin bilgi ve becerilerini geliştirerek bir adım daha ileriye gitmiş olmanız, geleceğe olan umutlarımızı pekiştiriyor. Tatil dönemini de hem bolca kitap okuyarak, hem dinlenerek hem de yeni şeyler öğrenerek geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Veliköy Mahallesinde Çocuk Akademisi hizmete açıldı Veliköy Mahallesinde Çocuk Akademisi hizmete açıldı

“EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kıymetli Meslektaşlarım, öğrencilerimizin gelişiminde ve başarısında en büyük pay sahibi sizlersiniz. Özverili çalışmanız, sabrınız ve emekleriniz için teşekkür ediyorum. Geleceğin mimarları olarak, öğrencilerimize kattığınız değerler paha biçilemez.

“DESTEĞİNİZ OLMADAN BAŞARILAR MÜMKÜN OLMAZDI”

Değerli Velilerim, çocuklarınızın bu eğitim yolculuğunda gösterdiğiniz destek ve anlayış için sizlere de teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği olmadan bu başarılar mümkün olmazdı. Çocuklarınızla gurur duyabilirsiniz.

“HUZURLU TATİL DÖNEMİ DİLİYORUM”

Yeni Eğitim-Öğretim Yılında, dinlenmiş ve yenilenmiş olarak, yeni hedeflerle buluşmak üzere, hepinize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi diliyorum” ifadelerini kullandı.