Veliköy Mahallesinde Çocuk Akademisi hizmete açıldı Veliköy Mahallesinde Çocuk Akademisi hizmete açıldı

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan LGS’ye girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi. Vardı yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; “Bugün, uzun bir hazırlık sürecinin ardından büyük bir heyecanla beklediğiniz Liselere Giriş Sınavı (LGS) günü geldi. Sizler, bu süreçte gösterdiğiniz azim, kararlılık ve disiplinle bizlere ne kadar güçlü ve kararlı olduğunuzu gösterdiniz. Her birinizin, bu sınav için büyük bir emek ve özveriyle çalıştığınızı biliyor ve takdir ediyorum.

“POTANSİYELİNİZİ BELİRLEYEN TEK ÖLÇÜT DEĞİL”

Unutmayın ki, bu sınav sadece bir adım ve sizlerin potansiyelinizi belirleyen tek ölçüt değil. Bu süreçte edindiğiniz bilgi, deneyim ve en önemlisi çalışma disiplini, hayatınızın her aşamasında sizlere başarıyı getirecektir. Sınav anında sakin olmanız, soruları dikkatlice okumanız ve elinizden gelenin en iyisini yapmanız yeterli olacaktır.

“ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sizlere olan inancımız tamdır. Başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz ve her birinizin en iyi şekilde sonuç almasını temenni ediyoruz. Bu süreçte sizleri destekleyen ailelerinize ve öğretmenlerinize de teşekkür etmek istiyorum. Onların da katkıları ve emekleri unutulmamalıdır. Hepinize Liselere Giriş Sınavı'nda başarılar diliyorum. Yolunuz açık, geleceğiniz parlak olsun.”