Kapaklı’nın önemli caddelerinden birisi olan Hürriyet Caddesinde geçtiğimiz gün yaşanan çöp sorununu gündeme taşımıştık. Vatandaşlar aynı bölgede olan kaldırım sorununu da gazetemize iletti. Kaldırım altında yapılan çalışma sonrası 6 aydır düzeltilmeyen alanın bir an önce eski haline getirilmesi için yetkililere seslenen vatandaşlar, “Hürriyet Caddesi kaderine terk mi edildi” dedi. 

Kapaklı’da bir ayda 43 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapıldı Kapaklı’da bir ayda 43 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapıldı

“KALDIRIMDA YÜRÜMEK BİLE ZOR” 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, Kapaklı Belediyesi’ne ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (TESKİ) defalarca sorunu ilettiklerini söyleyen vatandaşlar, “6 aydır kaldırımın durumu bu şekilde. Burayı eski haline getirmek bu kadar zor mu? Tüm yetkili kurumlara defalarca sorunu bildirdik. Ama kimse herhangi bir çalışma yapmıyor. Herhalde burası sahipsiz bir cadde. Hiçbir makam gereğini yapmıyor. Kapaklı’da kaldırımda yürümek bile artık zor” ifadelerini kullandı.