2024 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Tekirdağ Vali Recep Soytürk, “Bu dönemki toplantımızda yatırımcı kuruluşlarımızın faaliyetlerinin hem üç aylık bir değerlendirmesi yapılacak olup, dönem içinde kuruluşlarımızın karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunların çözümleri ile birlikte koordinasyonu gerektiren hususlar görüşülecektir. 

TREPAŞ, sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştirdi TREPAŞ, sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştirdi

“313 PROJENİN BULUNDUĞU GÖRÜLMEKTEDİR” 

Yatırımcı kuruluşlarımızdan alınan raporlar doğrultusunda hazırlanan Değerlendirme Raporunda; İlimizde toplam 313 projenin bulunduğu görülmektedir. Bu projelerden bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmı da devam etmektedir. 

“81 TARIM PROJESİ BULUNUYOR” 

Sektörel olarak ise ilimiz projeleri; 81 tarım, 7 madencilik, 21 enerji, 38 ulaştırma-haberleşme, 99 eğitim, 24 sağlık, 1 turizm ve 42 adet ise diğer kamu hizmetleri projeleri olarak dağılım göstermiştir. 

“HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM” 

Yatırımcı kuruluşlarımızın koordinasyonu gerektiren konuları var ise kısaca dile getirmek üzere söz vereceğim, koordinasyon konuları bittikten sonra toplantımız sonlandırılacaktır. Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

TALEP VE ÖNERİLER SUNULDU 

Vali Soytürk’ün konuşmasının ardından bölge müdürlükleri yatırımlar hakkında sunum yaptı. Talep ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.