Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yalı Restaurant’da Düzenlediği İftar Yemeği İle İş Dünyasını Bir Araya Getirdi.

Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı iftar programında 2013 yılı gelir vergisi ve kurumlar vergisi şampiyonları ile ihracat şampiyonları ödüllendirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Yalı Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Namık Kemal Üniversitesi, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, Tekirdağ Vergi Başkanı Abdülkayyum Karayel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilci ve üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

KOZUVA, “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

İftar Programında Konuşma Yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Süleyman Kozuva, “Mübarek Ramazan Ayı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi’ne hayırlar, bolluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Aile bağlarımızı her zamankinden daha sıkı tutup, el ele vererek daha güçlü hale getirmek için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak çok çalışacağız, daha çok çalışacağız. Bu vesileyle İftar programımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.

ŞAMPİYONLARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Başkan Kozuva’nın ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker’de kısa bir konuşma yaparken konuşmalarında ardından vergi rekortmenlerine şilt takdimi yapıldı.

ÇTSO Üyelerinden Çerkezköy Gelir vergisinde ilk 10 şampiyon, Çerkezköy Kurumlar vergisinde ilk 10 şampiyon, Saray Gelir vergisinde ilk 5 Şampiyon, Saray Kurumlar vergisinde ilk 5 Şampiyon ve de, Türkiye İhracatında bölgemizin ilk 3 şampiyonuna, ödülleri takdim edildi.

Çerkezköy gelir vergisi rekortmenleri Asbaş Gıda-Güner Asbaş, Tipi Soğutma Gürkan Mansur İğdeli, Trakya Isı-Güven Yıldız, Pay Plastik Geri Dönüşüm-Hakan Çakıroğlu, Mutlu Torna-Halil İbrahim Mutluç, şiltlerini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın elinde alırken Reform Basım-Levent Kıras, Özkanlar Hafriyat Reşat Özkan, İz Yapı Demorasyon-Yunus Hamarat, Teknik Mekanik Yusuf Uyanık ve Dekortaş Çevre Düzenleme-Yüksel Gök şiltlerini Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun elinden, Saray gelir vergisi rekortmenleri Varan Ticaret-Ergün Varan, Demirel Sigorta-İsmail Demirel, Emre Metal ve Plastik Geri Dönüşüm-Salih Kösenli, Yılmaz Kırtasiye-Şevki Yılmaz ile Saray Makine ve Metal-Tamer Kabatay şiltlerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın, Çerkezköy Kurumlar Vergisinde ise Atılım İnşaat Tekstil ve Ticaret, EOC Belgium, Hüppe İnşaat Malzemeleri San. Ve Tic. Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti ile Okay Kozmetin Sanayi ve Dış Ticaret firmasının temsilcilerini şiltlerini Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ile Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek’in, Poşetsan Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş, Prettl Endüstri Sis. San. ve Tic. Ltd. Trelleborg Çerkezköy Otomotiv Sanayi, Veritaş Otomotiv Sanayi Limited Şirketi ile Vira Tic. Ve Kimya san Ltd.Şti, şiltlerini Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’ın elinden aldılar.

Saray Kurumlar vergisi rekortmenleri Altınsaray Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri San. Tic., Çetinler Dayanıklı Tüketim Malzemeleri San. Tic., Kesimler Petrol Ürünleri Paz. Tic, Respa Kimya Boya Sanayi ve Ticaret, Suglobal Teks. Ve Konf. San. A.Ş. temsilcilerine ise ödüllerini Saray Kaymakamı Hüseyin Öner verdi.