Kampanya kapsamında hayırsever vatandaşların adresi üzerinden anlaşmalı yerel market zincirleri aracılığıyla belirlenen bereket paketlerini veya “Bir Tabak İyilik” paketini seçerek yaptığı destekler, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

"SÜREKLİ HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

İlçe Müftüsü Şimşek’ten Kaymakam Gürdal’a ziyaret İlçe Müftüsü Şimşek’ten Kaymakam Gürdal’a ziyaret

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak ilçemizde toplumsal yardımlaşma ve dayanışmamızı güçlendiren projeler uygulamaya devam ediyoruz. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde başlattığımız “Gönülden Gönüle Sen De Paylaş” kampanyasıyla da dayanışmamızı güçlendirmek ve sürekli hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞIN BİR AYLIK YEMEK İHTİYACI KARŞILANACAK

Kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler, adresi üzerinden anlaşmalı yerel market zincirleri aracılığıyla belirlenen bereket paketlerini veya “Bir Tabak İyilik” paketini seçerek, tutarını marketlerin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinden yatırabilecek. Bereket paketleri içerisinde temel gıda maddeleri yer alırken, “Bir Tabak İyilik” paketi ile Aşevi aracılığıyla ihtiyaç sahibi bir vatandaşın bir aylık sıcak yemek ihtiyacı karşılanacak.