13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Berk Uçar yönetirken, yardımcılıklarını Taner Çıracı ve Akın Aksu yaptı. Kapaklı Kartalspor karşılaşmaya Berfin Tutmuş, Esra Çamurcu, Semanur Kaya, Göknur Meliye, Tuana Pınar, Medine Başla, Tusem Pınar, Melikenur Öztürk, Nisanur Denizi, Nisanur Özcna, Elifnaz Keskin kadrosu ile çıkarken, Sariyer Belediyespor ise karşılaşmaya Ayça Naz Özçelik, Ceren Eşeoğlu, Elif Özdemir, Sude Koçalay, Nazlı Kurtuluş, Didem Zaif, Zehra Öysün, Eylül Tıkır, Ecrin Tatlı, İremsu Beyazsu, Ruken Epözhan ilk onbiri ile çıktı.

KAPAKLI KARTALSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen Sarıyer Belediyespor atağında ceza sahası içinde kaleci Berfin tarafından düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi ise kaleci Berfin’in kırmızı kart ile cezalandırdı.

Rakibi karşısında on kişi kalan Kapaklı Kartalspor 25’inci dakikada galibiyet golünü buldu. Hızlı gelişen Kapaklı Kartalspor atağında topla buluşan Medine Başla düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi.

ESRA ÇAMUR’DAN ŞIK GOL

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Kartalspor karşılaşmanın kalan dakikalarında da üstünlüğünü sürdürdü. Hızlı gelişen Kapaklı Kartalspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Medine Başla şık bir vuruş ile farkı da ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklı Kartalspor 32’nci dakikada ise farkı ikiye çıkardı. Orta alanda topu kapan takımın 10 numarası Esra Çamurcu ceza sahası dışından mükemmel bir gole imza atarak takımının ikinci golünü kaydetti.

İlk devrenin son dakikalarında Kapaklı Kartalspor farkı üçe çıkardı. Sol kanattan ceza sahası içine giren Esra Çamurcu kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Kapaklı Kartalspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kapaklıspor, Trabzonspor’la evinde karşılaşacak Kapaklıspor, Trabzonspor’la evinde karşılaşacak

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklı Kartalspor rahat bir futbol ortaya koyarken, Sarıyer Belediyespor ise farkı indirmeye çalıştı. 60’ıncı dakikada gelişen Sarıyer Belediyespor atağında Ruken Epözhan şık bir vuruş ile farkı ikiye indirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise her iki takım pozisyonlar bulmasına rağmen istediği gol ve golleri bulamadı. İki takımında geliştirdiği ataklar sonuç vermeyince karşılaşmada Kapaklı Kartalspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.