Cumhuriyet Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak Cumhuriyet Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak

Kapaklı’da Kurban Bayramı münasebetiyle Çamlık Sosyal Tesisleri’nde ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Arefe Günü saat 14.00’te düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe protokolü ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Kapakli Bayramlasma

Programda konuşan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, “Bayramlar, yardımlaşmanın, dayanışmanın birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerdir. Bizler de bugün istedik ki hep birlikte bayramlaşmamızı yapalım, bir ve beraber olalım. Kurban Bayramı’nda bayram günü vatandaşlarımız kurban kestiği için yoğun oluyor. Bu nedenle bayramlaşmayı bugün yapmak istedik. Katılımlarınız için teşekkür ediyor herkesin bayramını kutluyorum” dedi. 

Kaymakam Gürdal’ın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da 81 ilden gelen vatandaşların yaşadığına dikkat çekerek vatandaşların birçoğunun bayram dolayısıyla memleketlerine gittiklerini söyledi. Vatandaşların bayramını kutlayan Çetin, “Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte huzur dolu bir bayram diliyorum” diye konuştu. 

Bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Gürdal ve beraberindekiler; Kapaklı İtfaiyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kapaklı Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görevli personeller ile bayramlaştı.   

Ayrıca Şehit Jandarma Er Hasan Doğukan Şit'in ailesi ve İç Güvenlik Gazisi İlyas Çalışkan ziyaret edilerek bayramları kutlandı.