6 Ekim Pazar günü saat 16.30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Kızılpınar Spor’a oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor; Mehmet Kaygın, Ersin Yılmaz, Mustafa Yakdemir, Serdar İşar, Yunus Turhan, Timuçin Cimşit, Metehan Işık, Ramazan Üzer, Numan Aktaş, Abdullah Korkmaz, Semih Mandacı ilk 11’iyle çıktı.  

Karşılaşmanın ilk yarısı, çekişmeli dakikalara sahne olurken karşılıklı bulunan gollerle 1-1 tamamlandı.  

PENALTIDAN GOL BULDULAR  

Ardından ikinci yarıda baskısını artıran Kapaklı Sitespor, bulduğu penaltıyı gole geçirerek 2-1 öne geçti. Maçı beraberliğe taşımak için daha fazla atağa çıkan Kızılpınar Spor, defansta verdiği açık sebebiyle 3. golü de kalesinde buldu. 90 dakika boyunca çekişmeli geçen maçı, Metehan Işık, Semih Mandacı ve Abdullah Korkmaz golleriyle 3-1 Kapaklı Sitespor kazandı. 

Site Galibiyet 1

“OYUNCULARIMIZ ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTI” 

Çerkezköy’de Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı Çerkezköy’de Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Sakat oyuncuları olmasına rağmen maçtan galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Kapaklı Sitespor Teknik Direktörü Serkan Akyüz, “Genel olarak iyi mücadele ettiğimiz bir müsabaka oldu. Maç öncesinde çok sakat oyuncumuz olmasına rağmen oynayan oyuncularımız sahada elinden gelenin en iyisini yaptılar. Bizim için her maç ayrı bir basamak, rakibimizin kim olduğu önemli değil, lig uzun bir maraton ve biz takımımıza güveniyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Maç boyunca desteğini esirgemeyen Kapaklı Sitespor taraftarına teşekkür ederim” dedi.